Merry Christmas

Ja, idag är det Merry Christmas för min del ;) Fast just nu händer det inte särskillt mycket, jag har nyss duschat och ska börja göra mig i ordning. I morse väckte tjejerna mig runt 07:30, då öppnade vi strumporna och presenterna från tomten. Sen käckade vi frukost och efter det delade vi ut resten av julklapparna :) Jag vet ju att jag kommer få en vinterjacka av familjen, men fick även en ridlektion :) Sen fick jag även en julklapp av OPA (morfarn till barnen). För det är nämligen så här, han gillar verkligen inte kylan och snön, och jag är ju likadan. Så vi går här och klagar tillsammans och bara hoppas på att nästa dag ska vara varmare än den andra ;) Så jag fick en jätte mysig, varm och skön MORGONROCK!! :D Och den kommer komma väl till annvändning kan jag lova. Men senare ikväll ska vi ha en "amerikansk" julmiddag, så just nu under dagen händer det inte speciellt mycket.

Men igår var det ju jul för er där hemma, jag lyckades få en glimt av dom flesta utav min släkt och familj :) Hoppas ni andra hade en bra jul? Så igår kom Fanny, Malin och Therese hit och hade "svensk" julmiddag med oss. Det var Svenska köttbullar, janssons, julskinka, prinskorvar m.m. Och så kollade vi på Sunnes Jul :) Så det var en riktig mysik kväll igår :)

Jag har även läst snart 200 sidor ur min Twilight bok också, har själv svårt att tro det. Men jag kan bara inte sluta, det pirrar i hela mig när jag läser den. Varför finns inte sånna killar på riktigt ? ;) haha!
Nej nu ska jag göra mig i ordning, ringa Therese sen får vi se vad det blir :)

xoxo Deea <3

Kommentarer
Postat av: Pia

Hej Gumman !



Vi tänker på dig och hoppas att du mår bra.Här har det snöat hela natten nästan 40 cm så vi har haft lite att skotta. Hampus och Moa älskar att busa i snön. Puss och kram från hela familjen

Ps. du är bäst.

2009-12-26 @ 17:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0