Gott Nytt År

Igår var jag med när tjejerna tränade baskett, hemma hos en kille som har en basketplan i KÄLLAREN!! Och den var inte liten, ungefär som två planer som dom stackars barnen på Vålbergskolan får springa av sig på, om inte större. aa det var helt sjuk vilket hus, coolt att se :)

Sen har jag kört mot rött ljus idag, sätt igång alarmet i huset OCH på bilen, bränt mig i munnen på en pizza bit och på något vis lyckats göra nått med min Svenska mobiltelefon så att det inte går att sätta igång. Sen har jag ju så klart massa konstiga drömmar om nättern och efter klockan slagit 03:00 vaknar jag ca 1 gång i timmen. Jag har haft huvudverk 3 kvällar i rad och fryser konstant. Men annars är allt bara bra ;) haha!

Men nu måste jag tyvärr sluta, för ska duscha, paka och sen krypa ner under täcket, se en bra film och sen så klart läsa Twilight ;) I morgon bär det av till New Jersey för att äntligen få träffa Mathilda och Denise. Kommer hem på söndag och då ska ni få en ny uppdatering.

Gott Nytt År Till Alla :)
Massa Kärlek

xoxo Deea <3

Merry Christmas

Ja, idag är det Merry Christmas för min del ;) Fast just nu händer det inte särskillt mycket, jag har nyss duschat och ska börja göra mig i ordning. I morse väckte tjejerna mig runt 07:30, då öppnade vi strumporna och presenterna från tomten. Sen käckade vi frukost och efter det delade vi ut resten av julklapparna :) Jag vet ju att jag kommer få en vinterjacka av familjen, men fick även en ridlektion :) Sen fick jag även en julklapp av OPA (morfarn till barnen). För det är nämligen så här, han gillar verkligen inte kylan och snön, och jag är ju likadan. Så vi går här och klagar tillsammans och bara hoppas på att nästa dag ska vara varmare än den andra ;) Så jag fick en jätte mysig, varm och skön MORGONROCK!! :D Och den kommer komma väl till annvändning kan jag lova. Men senare ikväll ska vi ha en "amerikansk" julmiddag, så just nu under dagen händer det inte speciellt mycket.

Men igår var det ju jul för er där hemma, jag lyckades få en glimt av dom flesta utav min släkt och familj :) Hoppas ni andra hade en bra jul? Så igår kom Fanny, Malin och Therese hit och hade "svensk" julmiddag med oss. Det var Svenska köttbullar, janssons, julskinka, prinskorvar m.m. Och så kollade vi på Sunnes Jul :) Så det var en riktig mysik kväll igår :)

Jag har även läst snart 200 sidor ur min Twilight bok också, har själv svårt att tro det. Men jag kan bara inte sluta, det pirrar i hela mig när jag läser den. Varför finns inte sånna killar på riktigt ? ;) haha!
Nej nu ska jag göra mig i ordning, ringa Therese sen får vi se vad det blir :)

xoxo Deea <3

God Jul

God Jul På Er Alla Där Hemma :)

Även fast jag inte gillar julen vidare mycket, så känns det ändå lite, att inte vara hemma. Det är liksom meningen att man ska vara med sin familj och släkt. Äta mammas köttbullar och janssons, sonja:s godis, se på kalle anka och kan du vissla Johanna. Och det är väl typiskt att det ska vara en vit jul för första gången på 100 år, bara för att jag inte är hemma ;) haha. Men jag får ju en vit jul här, men som sagt var, det är inte samma sak.

Och sen firar vi ju inte den "riktiga" julen förens den 25. Så när alla är ute på krogen och roar sig på juldagen, sitter jag och öppnar packet. Men jag tror nog att jag ska klara av att inte fira jul hemma i Sverige ett år, tänk vad många julaftnonar (eller vad man säger) jag har framför mig ;O Eller ja, är nog inte hemma till nästa jul heller, för om allt går som det ska, ligger jag då och glassar i CA ;) Inga fel det heller! Men det är ett tag kvar, så man vet aldrig.

Nu har jag nyss slagit in julklapparna till tjejerna, mamman, pappan och morfarn :) Själv får jag en vinterjacka av familje, vilket jag verkligen behöver! Så du behöver inte oroa dig för det Mamma ;) haha.. I morgon blir det upp tidigt, trotts att jag inte jobbar (onte på morgonen iaf) för vi ska åka in till New York City..! :) Aldrig fel. Inte varje jul man kommer göra det precis ;)

Idag har jag varit ganska trött. Klockan ringde 05:30 och jag trodde aldrig jag skulle orka gå upp. För jag och Fanny var på bio igår, nu kommer jag inte ihåg vad den hette. Men det var en ny med Morgan Freeman, när han är Syd Afrikas presedent. Den var lite seg i början, men den blev bara bättre och bättre. Fick gåshud flöera gånger! Så den rekomenderar jag när den nu kommer till Sverige ;P Och när vi kom ut från bion var klockan redan 23:30 :O Så den var ca 2:30 h lång. Så somnade inte förens ca 00:30, så var en aning trött när jag vaknade ;) Men sen när jag kört tjejerna till skolan gick jag ju så klart och la mig igen :) Sen ringde klockan 09:15, men då var jag ÄNNU MER tröttare än när den ringde 05:30. Men det var bara att gå upp, hoppa in i duschen, sätta på sig kläderna för att åka ner till centrum och möta upp några andra Au Pair:er för att ta en fika :) Annars har jag bara jobbat idag, från ca 12:15 till 17:30.

Oj, blev ett långt inlägg idag :O Men nu ska jag snart gå å lägga mig och läsa. Jag bara ÄLSKAR min nya bok, TWILIGHT! :) Jag vill aldrig lägga ifrån mig den och håller på att lera efter filmen, den måste jag bara ha! Och ska snart gå och se New Moon (andra filme) på bio IGEN, har redan sett den en gång, men kan bara inte låta bli (A) haha! Det är verkligen dom bästa filmerna som gjorts. Jag bara ÄLSKAR DOM! :) Har du inte sett dom har du verkligen gått miste om något. Se dom!

xoxo Deea <3

Skype problem

Äntligen har Veronica skaffat skype också, nu har hela familjen det :) men tror ni att det funkar? NEJ! så klart inte.. Vet inte vad det är för fel, har kronglat ett tag nu :S Men men, får ta å kolla upp det.
Nu är iaf julklapparna färdig handlade, blir ju inte så många eftersom jag bara köper till tjejerna. Men nu är iaf det gjort :) Kan ju inte skriva vad jag köpt här än, vet ju inte vem som läser :P Och sen har jag även köpt två julklappar till mig själv, en DVD spelare och en CD skiva (Y)

Annars händer det inte värst mycket just nu :P Längtar tills julen är över, sen till nyår ska jag åka till New Jersey och hälsa på Denise och Mathilda!! :) Sen vill jag bara ha sommar! Här kommer det vara såå fint på sommaren, nära till NYC har jag och jag ska bara njuta av livet! Men först är det tre mörka månader kvar :P Fast det blir ju så klart vad men gör det till själv :)

Jag önskar alla er där hemma en God Jul och hoppas att allt är bra med er :)

xoxo Deea <3

Snö

ja, igår och inatt har det kommit snö. Inte jätte mycket just här, men på andra ställen har det kommit en hel del. Vilket innebär att det inte blev nått NYC idag :( För tåg och bussar är inställda, försenade och amerikanarna är lite av amatörer när det gäller snö tror jag ;) haha.. Men men, så är det! Så just nu sitter jag här och inte gör nått. Finns inte mycket att göra, dom har inte direkt några vinterdäck på bilarna heller, så vet inte om jag vågar ge mig ut .. ? Tror nog det är bäst att hålla sig inne :P
Kanske blir att läsa min nya bok, ja du hörde rätt, BOK! Jag har faktigst köpt mig en och inte vilken bok som hellst, utan så klar TWILIGHT !! ;D Blir nog en utmaning för mig, för jag läser ju aldrig böcker och speciellt inte på engelska. Och den är ju inte direkt tunn, utan den har hela 498 sidor. Så ja, får se när den blir utläst ;)

Igår var jag med tjejerna när dom red, ser lite annorlunda ut här än vad det gör på ridskolorna hemma i Sverige. Dom är bättre i Sverige tycker jag! Sen när vi kom hem blev den en varm, skön dusch. Middag, sen klädde vi granarna och lysnade på jul musik, drack varm choklad och spelade spel framför den öppna spisen, så det va mys :)

I morgon är det måndag, vilket innbär jobb vecka. Men sen är det ju Svensk jul på torsdag, vilket vi firar även här i denna familj :) Men då ska jag även skype:a med hela min släkt där hemma! :) Sen på fredag är det amerikansk jul som gäller, så det blir att fira jul två gånger här :)

xoxo Deea <3

kallt

Nu sitter jag här och har nyss tagit en varm skön dusch :) Har varit med tjejerna i stallet idag, men det var kallt! Vi inväntar just nu en snöstorm, så vi får se om det blir någon tripp till NYC i morgon. Men förhoppningsvis har det lagt sig till då. Men när det blir snöstorm här, så blir det verkligen SNÖSTORM, så vi får se.

Igår var jag och tjejerna på bio, vi såg prinsessan och grodan, den var riktigt bra faktist :) Jag bara älskar disney filmer. Dom kan man aldrig bli för gammal för ;)

Många skriver och vill veta hur familjen är å så, men det är så att jag kan inte skriva så mycket om dom här. Ej tillåtet! :P Men jag kan berätta för er att jag trivs bra, och att jag kommer in i det mer och mer för varje dag som går. Och när jag skriver "tjejerna" så är det de barnen jag tar hand om jag menar :)

Ja, så mycket mer har jag väl inte att tillägga just nu iaf. Jo föresten, jag hade en väldigt rolig dröm inatt. Jag vet att några där hemma ska ha/har lite partaj ikväll och så klart är jag lite avis ;) Men jag drömde att jag åkte hem bara för helgen för att just festa med er! :) Så pratade vi om vad alla hade gjort under veckan, och jag bara: Nej men jag var ju i USA vettu.. :P haha, lite kul! Men vet ni vem som dök upp i min dröm häromdagen då!?!? CAL BILTH !!! och han var en hjort som hade fastnat under ett piano i ett av husen här jag bor HAHAHA, hur sjukt är inte det då ;) Jaja, jag och mina drömmar, jag blir inte direkt förvånad ;)

Ha det bra alla där hemma :) Kärlek till er!

xoxo Deea <3

Planer

Nyss hemokommen från Sturbucks! :) Träffat några andra Au Pair:er och bara suttit och tagit det lungt. Nu ska jag kolla upp lite olika college kurser och så. Kanske ska till negarafallen ;) Men inget bestämt än! Sen ska jag även kolla upp lite om volentärarbete (eller hur det stavas) på ett slags djurhem, ska se om man kanske kunde få vara där och hjälpa till lite på dagarna :) Andars knallar det och går, känns bara bra :)

Väder: Fint, en aning kallt

xoxo Deea <3

Hii

Passar på att skriva nu när jag inte är miss negativ ;) haha.. Mitt humör och mina känslor är som en bergodalbanan verkligen. Men det känns bättre och bättre för varje dag som går :) Just nu har jag precis tvätta klart och varit ute med Theres en sväng, ska alldeles strax börja jobba igen. Till helgen ska jag äntligen få träffa Denise och Mathilda!! :) Det blir så klart NYC ;)

Och jag tackar gudarna för att mamma lät mig ta med hennes pyjamas, det är såååå kallt här på nätterna! Jag som aldrig brukar frysa, förutom om jag inte tagit en varmdusch efter jag varit i ishallen då :P

Saknar er alla där hemma. Men har inga planer på att komma hem än, sånn otur ni har ;) haha. Men hjälp vad dagarna går fort här! Vart tar dom vägen?!?! När ni minst anar det är jag hemma ska ni se ;) Kärlek till er alla!

Dagens väder: Fint, men en aning kallt!

xoxo Deea <3

NHL

Ja igår var jag på min första NHL match då. Inge speciellt, typ som i billerudshallen där hemma ;) haha! Nej då, men det var roligt :) Vi kollade på NY Islanders VS Boston Burins (eller hur det stavas), en helt OK match. Men dom har ju avbrott för reklam, så då slutar dom ju spela. Men in kommer tre tjejer till varje mål, iklädd korta kjolar och mini mini tröjor för att skrapa isen. HAHA, gud va löjligt! ;D Men det var en upplevelse och nu har jag en sak att checka av på att göra i USA listan ;)

Jag har även lärt mig köra automatbil, vilket inte är för svårt. Man vet bara inte vart man ska göra av vänster foten och höger handen. Men man vänjer sig :)

Just nu sitter jag och väntar på att en tjej som heter Therese (också från Sverige) som bor mitt emot mig, vi ska iväg och shoppa en sväng. Tro det eller ej, men jag tog med mig allt för LITE kläder ;O Det skulle jag väl aldrig kunna tro! haha, men det är sant, jag lovar ;)

Som ni kanske märkte i mitt föra inlägg var jag lite nere. Det har varit ganska svårt den första tiden och anpassa sig och känna att man känner sig "hemma" eller vad man ska säga. Den första dagen var värst, gud vilken hemlängtan! Men det blir lite bättre och bättre för varje dag som går och jag hoppas att känslan försvinner helt inom en snart framtid :) Men så känner nog dom flesta i början, men ju mer man kommer in i det, desto lättare blir det. Och jag har absolut inga som hellst planer på att ge upp! Nej, jag hoppas att det dröjer ett tag till innan ni ser mig där hemma :)

Dagens väder: REGN !! :(

xoxo Deea <3


framme 2

mycket dålig upptadering på sisstonde, I know!! Jag är iaf hos familjen nu, inte så mycket mer med det. Jag tar en dag i taget.  Men ikväll ska jag få uppleva min första NHL match, vilket jag verkligen ser fram emot :)

Jag saknar allt och alla där hemma, men även mina två underbara tjejer som sitter bara en delstat ifrån mig, Mathilda och Denise. Men vi ses ju snart igen :) Tänker på er, mycket och lite mer kärlek till er alla!

xoxo Deea <3

framme

Ja nu är jag här då, i landet som har allt :) Resan gick jätte bra och tjejerna som jag åkte tillsammans med är toppen :) Vi hittade varandra direkt och vi har skrattat så tårnarna rinner. Nu är jag på ett hotel i Stamford, CT, här ska vi vara tills på torsdag och ha lite lektioner och så. Jag bor tillsammans med en tjej från Kina och en från Tyskland, dom ska till samma ställe som jag sen :) Hotelet vi bor på är hur mysigt och fint som hellst, så ikväll när lektionerna är slut så ska jag, Mathilda och Denise (tjejerna jag reste med) ta ett dopp i poooolen ;)
Allt känns toppen och jag hoppas att känslan kommer hålla i sig under hela året :) Jag ser verkligen fram emot att komma till familjen på torsdag. Dom har skickat mig ett välkomspacket, så jag känner mig verkligen välkomen :)
Hoppas att allt är bra med er där hemma? Och för er som har mig på skype, ha för vana att alltid vara inloggade när ni är vid datorn, iaf jag loggar in :)
I morgon åker vi in till staden som aldrig sover, NY ;)
Ett litet osammanshängande inlägg kanske, men nu vet ni att jag är framme och allt är bara bra :) Kärlek till er alla!

xoxo Deea <3

Då Kör Vi

Ja, nu börjar jag ett nytt kapitel i mitt liv. För er som inte vet så ska jag jobba i USA under 1 år som Au Pair. Jag kommer att befinna mig i delstaten Connecticut och har ca 45 min/1 timme in till NYC :) Mer tänker jag inte avslöja nu!
Så nästa gång jag skriver så är jag på andra sidan atlanten :D Ni får ha det så bra här hemma nu och gör inget inte jag hade gjort ;)

xoxo Deea <3


RSS 2.0