strippning..?

Idag har det också varit en mycket bra dag och solen har varit med oss hela dagen :) Efter jag lämnat barnen på skolan åkte jag för att ha frukost med några av dom andra tjejerna. Efter det åkte jag hem en sväng sen kom Tina och hämta mig, för en glass på obervise tillsammans med en tjej till :) Där åt vi glass så vi höll på att spy! Sen var det bara hem, för att hämta upp barnen på skolan. Jag hade fulla bilen med ungar, hämtade även upp grannens barn, så sammanlagt hade jag 5 barn i bilen ;D haha! Sen när vi kom hem, käkade vi lite snacks och gick ut i snön och lekte :) Jag skulle ha visat er kort, men min kamera är där nere och jag är lat så orkar inte hämta den just nu ;) Sen åt jag, mamman och barnen middag på en resurang och sen åkte jag iväg på ett Au Pair möte för att hämta upp billjeterna till i morgon och träffa några av dom andra Au Pairerna.

Våran "kontakt person" frågade oss vad vi ville göra på våra Au Pair möten. Tina ville se en stripp dans och jag kom med förslaget att vi skulle gå på en hockey match och sen efter matchen "hänga" med spelarna. Men sen kom vi på att vi kunde slå ihop våra idér, så alla tjejer fick en varsin spelare som skulle strippa för dom! ;D haha, jag tror varken dom andra tjejerna (som inte känner oss) eller våran "kontak person" tyckte vi var kloka eller att det var en bra idé. Själv tyckte jag den va toppen ;)
Våran "kontak person" skulle försöka få ett bra pris till en college hockey match, men kunde dock inte lova nått om att få träffa dom efteråt ;) Men då sa vi att jag skulle försöka låtsas vara en Svenk reporter och få komma in i omklädningsrummet efteråt och bedöma hur dom såg ut utan tröjor! Som sagt, jag tror inte dom tyckte vi var riktigt någonstans ;) haha!

Nej nu ska jag sova, i morgon blir det en låååång dag, men förhoppningsvis en bra dag också :)
Älskar och saknar er alla

XoXo Deea <3

bra start på veckan

Måndag och tisdag har varit bra dagar. Barnen har varit snälla och allt har flyttit på :) Det känns skönt. Kanske får jag äta upp mina ord inom en snar framtid, men det tar vi då.

Igår var jag på Zumba passaet och det var nog det roligaste hittills. Det var en gubbe, han är från Indien tror jag, han försöker verkligen men det ser så roligt ut! Sen var det två tanter som trodde dom var 20 år, ena helt rå sminkad och den andra knubbig och värklade verkligen se upp till den andra. Sen var det en "man" med som det var fel på, vet inte vad han gjorde där för han stog mest still, men han vill väl va med bara för att :) Sen va det två nybörjar tjejer som verkligen trodde dom var nått, grinkärringar! Sen helt plötsligt kom en ur personalen in och började dansa! haha, dom är för härliga :)

Idag har barnen halvdag i skolan och tjejen ska med en kompis hem och lill killen ta med en kompis hem. Så då ska jag vara en snäll Au Pair och göra Svenska pannkakor :)

Annars händer det väl inte så mycket, ska på baksett på fredag, ska bli kul! Men jag räknar ner dagarna nu, först till Florida sen ....

XoXo Deea <3

pengar

Jag har kommit fram till en sak, har man pengar här i USA finns det nästan inga saker man behöver göra själv. Man behöver inte städa huset själv, man behöver inte ta hand om sina barn själv, man behöver inte städa akvariumet eller gå ut med hunden själv, man behöver inte tvättat, laga mat eller handla själv. Ja ni förstår vart jag vill komma. En del tjejer är t.o.m Au Pair i familjer där mamman inte jobbar, men ta hand om barnen kan dom inte göra...?

Gud va dom måste gå miste om mycket här i livet, dom kan inte berätta att dom träffade den eller den när dom var ute med hunden, att fisken hamnade i munnen när dom skulle städa akvariumet eller att locket på saltkaret trillade av så allt salt hamnade i köttfärsåsen! ;D

Visst pengar skulle inte vara fel och ha, men det behöver ju inte gå till överdrift. Och nu syftar jag inte på familjen jag bor hos, för dom lagar maten själva och har ingen hund ;) haha. Jag menar familjer över lag. Men dom är väl antagligen vana detta och är uppslukade i jobb. Men livet är ju så mycket mer än jobb.

Jag skulle kunna vara arbetslös och bo i ett tält, bara jag hade mina älskade vänner och familj runt mig som mådde bra. Vi skulle ha skit kul i vilket fall ;)

XoXo Deea <3

världen som en plats

Tänk om alla människor bara kunde acceptera världen som den är. Att det inte finns en enda människa som är lik någon annan, att människor tror på olika saker och beter sig annorlunda. Vi lever inte i olika världar, vi lever i en och samma. Varför göra varandra illa istället för att försöka ta del av varandras kundskaper.

Va tråkigt skulle det inte vara om alla tyckte lika, såg likadana ut och trodde på samma saker? Världen skulle vara en tråkig och deprimerad plats.

Varför vill man ändra på människor och platser, låt dom vara precis som dom är. Lär dig acceptera! Det är bara svaga människor som inte kan acceptera människor som dom är. Dom är rädd för den annorlunda, istället för att lära sig om det, vänder dom det ryggen och antagligen bygger upp en mur och säger att det där är fel!

Ta vara på alla chanser i livet du kan, att lära dig något nytt, att se världen med andras ögon.

Livet är en gåva som vi ska ta vara på, föra våra kundskaper vidare till nästa generation och förhoppningsvis någon dag, att våra barnbarns barn är med och gör världen till ett!

Det är hemskt och ledsamt hur folk mördar varandra bara för att dom är annorulda. Gul, Svart, Brun, Vit, det har ingen betydelse. Tjock, Smal, Knubbig, Kort eller Lång, alla förtjänar kärlek, vänskap och närhet.

Vi måste lära att ta hand om varandra. Vi lever på 2000 talet, vi vet att alla är annorlunda. Vi vet att världen inte ser likadan ut någonstans. OM folk bara kunde förstå.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

I know she's not perfect, But she tries so hard for me
And I thank God that she isn't, Cause how boring would that be









En utav mina absolut bästa minnen och resor är Indien. Folker är så annorlunda, dom har helt andra levnadsförhållanden än vi är vana vid. Dom har inga riktiga toaletter, det är ett hål i backen, ödlor i duschen, vattnet funkar ibland, lika så elen. Men jag bara älskade det! Människorna är helt underbara och jag har aldrig gråtit så mycket som när jag vara tvungen att lämna denna annorlunda, underbara plats. Bara att vara där för dom, gjorde dom så glada. Dom vill inte att man ska ändra saker och lära dom leva som vi, bara att finnas där och hjälpa dom i deras vardag.

Varför försöka ändra på något så annorlunda och underbart. Alla borde få uppleva känslan jag hade när jag var där. Jag kunde vara mig själv, skitig, svettig, knubbig och osminkad. Ingen brydde sig, jag var där och det var dom nöjda med.

Detta är något alla människor borde fundera på. Speciellt människor med fördomar, människor som inte kan acceptera det annorlunda. Jag måste säga, gud va ni går miste om mycket här i livet! Vi borde ta vara på vad denna värld har att ge oss, ist för att rama in oss på ett och samma ställe. Världen är en underbar plats och den är öppen just för dig. För dig att älska, inte hata, ta vara på det så får du ut så mycket mer av livets gåva!

XoXo Deea <3

shopping lördag

Idag har jag varit iväg och shoppat, IGEN! Det är helt sjuk va billigt det är och vad mycket det finns att köpa. Jag känner knappt igen mig själv när jag shoppa här, vill ha allt och lite till ;) haha. Idag blev det en jätte söt T-shirt med Nasse och Ior på, från The Disney Store, 10 dollar och sen en jätte mysig tröja från Abercrombie Fitch för 30 dollar. Lite pressenter till min lill tjej som fyller år snart, hår grejer och lite annat smått och gott :) Jag är nöjd med mina inköp, men plånboken är mindre glad ;O Lär få betala övervikt eller kanske t.o.m för en tredje väska när jag flyger hem, men det är ett senare problem!

Annars blir det nog en lungt lördag kväll tror jag, det tar på krafterna att vara ute och shoppa hela dagarna. Så ska nog bara se på en film och ta det lungt.

XoXo Deea <3

åsna

Nog är det Fredag alltid, idag har jag SYNDAT, usch jag vill SPY! Jag har ätit för mycket onyttigheter idag. Spenderade nästan 2 timmar i gymmet idag, men det har jag väl ätit upp nu antar jag :P Men får nog bli en sväng dit i morgon med, om det inte dyker upp nått kul (säkert)! Nej, nu va jag negativ, IGEN! Ska göra det bästa av situationen!

Jag sitter nu och kollar på Disney Channel, Wizards Of Waverly Place och snart börjar Hanna Montana, ja ni hörde rätt, jag kollar på HANNA MONTANA!!! ;D HAHA.. Dom har 1000 kanaler men inget bra på tv:en en fredag kväll..? Ja ni, vad gör man.. Ska nog krypa ner under täcket och läsa min New Moon (2:a Twilight boken) som har fått ligga på hyllan den senaste tiden.

Go Natt

XoXo Deea <3


ko

dagen lider nu mot sitt slut och jag ska strax hoppa i säng. Har precis slutat jobba nu, jobbade kväll idag vilket inte hör till vanligheten. Dagen har gått rätt så fort, men inte helt smärtfritt. Fick än en gång höra att han hatade mig och att jag var en idiot. Fast som tur är går det över nästan lika fort som det kom, men...

I morgon är det fredag, skönt! Det betyder att det blir ett Zumba pass på gymmet, det är verkligen jätte roligt :) Har fastnat för det här med dans, det är ju så kul! Dansar så gott som varje dag, fast på mitt eget vis i mitt rum (A) Hoppas dom inte har en gömmd kamera här inne ;) HAHA! Jag skulle inte vilja se mig själv iaf! Men det är kul och bra träning.

Go Natt Och Dröm Sött Och Om Alla Små Kryp Du Möt :)

XoXo Deea <3

gris

Nu har jag nyss kommit hem från gymmet, skönt att svettas lite ;) Det är jobbigt att åka dit, speciellt om man inte känner för det. Men det är såå skönt när man kommer hem och har gjort det! Så nu har jag nyss käkat lunch, sallad, gurka och grillat kyckiling. Fast nu sitter jag nere i köket, för städerskan är här och städar, och just nu är hon i mitt rum. Kommer bli ovanligt att behöva dammsuga och tömma soporna när man kommer hem ;) haha!

Igår ville lill killen än en gång skicka hem mig. Han tyckte jag var elak för jag gav honom en time out. Och för jag inte följers hans regler. Jani, jag säger inget om det ....

Annars idag händer det inget speciellt, jag och barnen ska åka och handla lite till tjejens födelsedags kalas när dom kommer hem från skolan och lite så. I morgon är det fredag, skönt! Alltid skönt med helg ;)

Hoppas att allt är bra med er där hemma, saknar er!

XoXo Deea <3

rubrik

Nu var det ett tag sen jag skrev, men grejen är den att jag inte vet vad jag ska skriva. Nu är allt som vanligt igen. Klockan ringer 07:10, jag sätter den på snozz och somnar om i 10 min. Går upp, klär på mig, går ner, gör frukost till ungarna, gör deras lunch låda och kör dem till skolan. Kommer hem, äter frukost, åker till gymmet. Kommer hem från gymmet, duschar käkar lunch och sitter vid datorn. Hämtar barnen halv fyra, antingen har dom en playdate eller sport. Kommer hem, slutar klockan 6 går upp på mitt rum ett tag, går ner igen för att käka middag och sen upp på mitt rum, sitter vid datorn ett tag och sen sover. Det är mina dagar måndag-fredag. På lördagar och söndagar försöker jag sova så länge som möjligt och sen beror det helt på vilket väder det är eller så, vad man gör.

Annars idag är inte en så jätte bra dag, mår lite si så där. Har haft huvudverk i tre dagar nu och idag mår jag även lite illa. Hoppas bara att jag inte blir sjuk!

XoXo Deea <3

helgen

Helgen har varit bra, den har som sagt var spenderats med Hanna och Denise :) Igår var vi nere i down town Chicago, gick runt lite, var på ett stort akvarium som har allt från dom minsta fiskarna som finns, till hajar och delfiner, pingvinet och sjölejon. Så hade vi sånn tur så att det var en tant som skulle gå där ifrån med hade köpt biljetter till en delfin show, så vi fick dom!! :) Så nu har jag för första gången i mitt liv sett delfiner på nära håll, så underbara djur! Så det har varit en mysig helg.

Men nu är det en månads jobb som gäller, händer inte speciellt mycket. Men sen blir det efterlängtade FLORDIA. Ska bli så skönt att känna lite värme och slippa ha på sig så mycket kläder. Kan gå i kortbyxor och linne hela dagaran :)
Jag har tänkt på det, vilken tur folk har som är födda i USA, för landet har verkligen ALLT! Fast jag skulle inte vilja flytta hit, men det är ju för att jag har mitt hemma i Sverige :) Men jag hade ju inte klagat om jag hade varit född här och hade hela min familj och alla min underbar vänner här. Men nu är jag inte det och jag gillar Sverige :) Men jag ska absolut komma hit och hälsa på, jag ska hit på semester och leva livet i 2 veckor eller så, men inte bo här ;P

Grattis på alla hjärtans dag föresten alla där hemma :) Hade jag nästa glömt. Jag är inte så stort fan av just denna dagen men, kan ju säga grattis iaf :)

Här kommer lite bilder från helgen också :)
Saknar er!

XoXo Deea <3


 

 

 

 

 

 


Fredag

Idag har det varit en jätte bra dag :) Vi har varit på IKEA, sen i lite affärer och shoppat, letat banker, då vi har tre olika ;) haha. Och varit på bio, vi såg valentines day och jag tyckte att den var bra :) Och så klart var vi i den "coola" bio salongen!
När vi kom hem (nördar som vi är) slängde vi oss framför datorerna, vi har föresten 3 styken så alla har en varsin. NÖRD VARNING! ;D Sen gjorde jag och denise våran egan lilla gospel kör, vi sjöng så klart Happy Day och vi har det på film. Skulle ha lagt upp den här, men tekninsk som jag är så klarade jag inte av det. Får se om jag figgar ut hur man gör en annan dag ;) Men den är iaf klockren (Y)
I morgon blir det down town som gäller, där ska vi göra lite allt möjligt. Bilder och uppdatering får ni mer i morgon :) Nu blir det sova, klockan ringer tidigt för att allt ska hinnas med!

XoXo Deea <3

Torsdag

Nu är Denise och Hanna här :) Så nu ska vi snart åka ut så dom får se området och sen ta en glass. Sen får vi se vad det blir.
Fast idag är lite av en hemlängtan dag :( Jag saknar er så himla mycket där hemma! Trodde inte att det skulle vara så här svårt, men det är de.

XoXo Deea <3

onsdag

Mitt internett kronglar så har inte haft de på ett tag, färför den dåliga uppdateringen.
Allt är bra, haft lite små hemlängtan idag, men det har gått bra. Vi har JÄTTE MYCKET snö :( Blä! Jag som längtar så efter våren/sommaren. aja, idag har jag varit på gymmet, tvättat och jobbat. Igår va jag på gymmet 2 gånger ;) Duktig jag är va...? ;) haha!

I morgon kommer Denise och Hanna :) Wiiiie. Och dom ska bo hos mig tills på söndag. Denise är en utav tjejerna jag åkte hit med och Hanna är hennes kompis som också bodde i Connecticut. Vi ska göra lite allt möjligt, åka till IKEA, gå på bio, åka till downtown och lite så :)

Men nu ska jag kolla klart på Gossip Girl och sen sova.

XoXo Deea <3

måndag

Ja, tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag ger mig ut igen!
Idag har jag varit på gymmet, tvättat, städat och jobbat. Nu ska jag ut och ta en fika med några andra Au Pair:er och våran kontakt person. Ska även betala biljetterna till min första RIKTIGT BAKSETT MATCH!! :) Fredag den 26 feb blir det att åka ner till down town för att se Chicago Bulls VS Portland. Ska bli riktigt kul! Så nu har jag inte tid att sitta här mer.

Men jag hoppas att allt är bra med er där hemma..?
Älskar och saknar er, men det vet ni :)

XoXo Deea <3

toppen dag!

Idag har det verkligen varit en toppen dag! Jag, min värde pappa och tjejen har varit nere i city. Där visade dom mig runt och vi åkte skridskor i en utav alla parker som finns där. Det var en jätte fint dag, solen sken och det var inte allt för kallt. Vi hade väldigt trevligt och roligt, provade lite knäppa mössor och så ;) haha! Och jag kan ju säga att jag verkligen gillar Chicago, city är SÅ mycket bättre än NYC, verkligen!
Det som jag gillar med den är att den har många parker och sen en STOR/LÅNG sandstrand längs staden. Så går bikinin sönder, går man bara över vägen och köper en ny ;) haha! Ni kommer se på bilderna jag visar, hur det ser ut. Så underbart!

Sen var vi hos grannarna på Super Bowl party, det var en rolig match och laget vi hejade på vann! Så det va riktigt kul. Min första super bowl match ever, men absolut inte min sissta! :)
Så idag har det verkligen varit en bra dag och jag har inte haft någon hemlängtan alls. Vilket är så skönt! Kändes bra att jag gillade city så mycket som jag gjorde också, då blir det att hänga där under helgern i sommar vilket jag inte klagar på ;)
Men nu ska jag försöka få lite sömn, i morgon är det måndag vilket innebär jobb.

XoXo Deea <3






 



dagens inköp

Ja idag var jag och tina på ett outlet mal, det va hur bra som hellst. Och på sommaren tror jag att det är toppen mysigt :) Köpte mig ett par converse för bara 17$, ett par tränings skor och ett par jeans på Tommy Hilfiger för bara 21$, ibland bara älskar jag USA ;) haha..



Men av någon konstig annledning kommer jag inte in på min onlinebank, så jag kan inte se va mycket pengar jag har gjort av med, lönen kom in igår så lite har jag väl kvar iaf. Men ska ner till downtown i morgon så.. Men det löser sig :)

Nu väntar jag på att Tina ska ringa, så får vi se vad kvällen har att bjuda på :)
Men just nu är jag på riktigt bra humör, så det blir nog bra vad det än blir.

XoXo Deea <3

en uppdatering

Jag mitt internett har varit ur funktion sen i torsdags kväll. Så det är därför jag inte har skrivit nått.

Men i torsdag iaf, så var det också en bra dag. Började dagen med att åka till gymmet och köra ett body pump pass, ja det känns ju att man inte har tränat på ett tag kan jag lova ;) haha. Sen efter skolan följde lill killen med en kompis hem och tjejen hade med en kompis med hem hit. Så vi bakade banan muffins och tro det eller ej, men det va gott. Och sen var den dagen så gott som slut.

Fredagen började också på gymmet, men då med Zumba, det var riktigt roligt! Så det blir det absolut flera gånger. Sen eftersom mitt internett inte fungerade så fick jag en massa saker gjort, städade rummet, tvättade, gjorde massa ärenden och lite så. Sen var det bara att hämta barnen, hem i 30 min och sen köra dom till fotbollen.
Sen på kvällen var jag och en annan tjej på bio, vi tittade på Dear John, den va sååå bra! Så det rekomenderar jag verkligen att ni ska se när den kommer ut i Sverige. Jag gråt nästan hela filmen.
Men det var den sjukaste bio salongen jag varit i. När vi kom in så såg det ut som ett stort konferans rum. Det var kontors stolar och bord, varje bord hade en servitör som kom och tog upp beställningar. Så det kändes mer som en stor resturang än en bio sal. Sen hade dom bar och grejer. Är jag i USA eller... ? ;) haha. Sen efter bio frågade jag Tina, hon är från tyskland.

Jag: Tyckte du den var bra?
Hon: What?
Jag: Ja, tyckte du den va bra?

Sen kom jag ju på mig själv, hon pratar ju inte Svenska! haha:D Jag var helt borta efter filmen, den var så bra och jag ville bara stor gråta! Ja, så kan det gå :)

Och idag är det lördag, aldrig fel. Ska ut på en lite shopping runda med Tina. Sen blir det bara att ta det
lungt. I morgon är det super boll, amerikansk fotbolls finalen, så då sitter alla amerikanre framför TV:en, och jag ska väl inte vara sämre jag ;)

Sen bara lite så här allmänt kan jag ju upplyssa er om att hemlängtan har börjat lägga sig mer och mer. Jag har kommit fram till att när jag spenderar tid med familjen, känner jag att det här klarar jag lätt ett år. För jag tycker ju så mycket om dom, dom är super! Det är när jag sitter här på mitt rum på dagarna, inte gör nått och sitter vid datorn som jag får hemlängtan. Men nu är det skönt, för nu har jag börjat göra mer och mer på dagarna. Ska vara på gymmet så gott som varje dag nu och så, så det ska nog bli bättre :) Fast så klart saknar jag ju er där hemma, det kommer jag alltid att göra. Men ni får nog räkna med att jag förhoppningsvis inte kommer hem än.

XoXo Deea <3

en bra dag

Ja, som sagt, det går upp och ner. Idag har det bara gått upp! Allt känns bra idag, speciellt nu. Lill killen kom nyss inspringandes i mitt rum: " Andrea, can you pleas give me some money for the jump" Dom samlar in pengar genom att hoppa hopprep för barn med dåligt hjärta. "I want them now!" haha.. Och sen fick jag en jätte stor go natt kram :) så ibland är dom bara för goa.

I morgon ska jag på mitt första body pump pass ever, haha.. Får se hur det går, men det ska bli skönt att komma igång med träningen och att ha något att göra på dagarna. Sen i mars börjar jag på college, där jag ska spela golf och tennis, tro det eller ej ;) Men det ska bli kul! Så nu måste jag börja träna innan, så jag är i någolunda form iaf. Kan ju inte komma dit och inte orka springa en meter ;D haha!
Så nu är det nog bäst att jag försöker få mig lite sömn.

XoXo Deea <3

gick rakt in i hjärtat


"This is my temporary home
It's not where I belong
Windows and rooms that I'm passin' through
This is just a stop, on the way to where I'm going
I'm not afraid because I know this is my
Temporary Home."




herre gud

Idag har jag haft den värsta dagen ever! Jag har haft en jätte hemlängtan och på det en arg och grinig unge. Tårarana sprutade både på mig och på han när vi satt i bilen på väg hem ifrån skolan. Jag gråt inför min värdemamma när vi kom hem, jag gråt när jag hade pratat klart med Annica på skype, jag gråt när jag fick paketet av mamma och jag gråt när jag fick brevet från farmor. Jag har inte gjort nått annat än grina idag tror jag! Usch vilken hemsk dag, tur att den är slut snart.

Men iaf, så känns det bättre nu. Jag och familjen har pratat och allt är lungt. Men det är en ny dag i morgon och man vet aldrig vad som väntar. Men så mycket värre kan det ju inte bli.

Och för er som inte känner mig, tro det eller ej, men jag fyller faktigst 20 år om ca en månad. Även fast man kan tro att jag är 5 år ibland ;) haha!

XoXo Deea <3

TACK

Jag vill börja med att tacka alla mina underbara vänner och familj för att ni verkligen peppar mig till att stanna. Det betyder så mycket för mig ska ni veta! Och jag kan medela att jag inte tänker ge upp än! Igår va det på vipen att jag beställde en resa hem, men efter middagen med familjen så bestämde jag mig för att ge det yttligare en chans, jag gillar verkligen den här familjen, dom är toppen! Sen tänkte jag på allt det ni där hemma har sagt och det hjälper mig verkligen mer än vad ni tror. Så Tack!

Älskar och saknar er massor, men det hoppas jag att ni redan vet!

XoXo Deea <3

söndags funderingar

Tänk vad jag har längtat efter detta, att flytta till USA. Tänk vad jag har tjatat om det i alla dess år, folk har väl inte hört nått annat. Och nu sitter jag här och klagar, att jag vill hem. Ja, hjälp vad saker och ting kan vända fort. Men å andra sidan vet man ju inte vad man ger sig in på förens man har provat det. Kanske inte detta är nått för mig helt enkelt..? Ja, det får tiden utvisa.

XoXo Deea <3

RSS 2.0