upp och ner, ner och upp

Jag vet inte vad det är med mig, jag ångrar inte mitt beslut att flytta hem, men samtidigt så kommer jag sakna familjen! Jag önska att jag kunde vara på två ställen samtidigt, både hemma och här. Fast jag skulle inte vilja jobba som Au Pair, jag skulle mer bara vilja vara en vän till familjen. Som man bodde granne med och kunde komma och gå lite som man ville. Det är jobbigt när du vill två saker, men den ena mer än den andra, men du vill fortfarande den andra saken mycket också.
Ja jag vet inte, jag har så mycket känslor som bara sprutar ur mig! Jag gråtet för ingenting. Lillkillen kom ner i morse och sa " God Morning Andrea" och jag kännde hur tårarna brände under ögonlocken. Han är bara för go ibland!

Jag tror jag har nått en 20 års kris, om man nu kan det ...? Jag kan iaf! Jag vill inte bli vuxen, inte än. Jag vill vara lite oansvarig och barnslig. Jag vill inte fatta en massa jobbiga beslut och känna att jag måste göra det rätta. Jag får hoppas att det blir bättre när jag kommer hem, att nerverna och känslorna lugnar ner sig lite. För så här kan jag ju inte hålla på, vela fram och tillbaks. Ena stunden vill jag och känner jag det, andra stunden är det nått annat. Men det är väl så antar jag, livet. Man stänger en massa dörrar, men samtidigt öppnar man nya. Men det blir nog bra i slutändan, USA finns kvar och likaså familjen :) Det är inte sissta gången jag har satt mitt fot i USA inte, tvärtom!

XoXo Deea <3

höljes...?

Inatt drömmde jag om Höljes :D haha! Att jag var där, Anna, Emma, Nathalie m.fl var också där. Men dom hade tagit bussen och jag åkte med Mamma. Mamma var alltså med mig i Höljes på Rally cross EM ;) HAHA!
Men jog hoppa verkligen att jag har möjlighet att åka dit i år igen, förra året var helt sjukt roligt! Men det beror ju på vad för jobb jag får, OM jag får ett sommarjobb.. Men jag hoppas verkligen, men säkert jobbar jag väl den helgen bara för att jag vill vara ledig ;P aja, men det märks...

GLÖM INTE RÖSTA PÅ MIN BIKINI I INLÄGGET NEDANFÖR!

XoXo Deea <3

rösta på min bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


snart så ....

Ja, nu behöver jag iaf inte sova ensam något mera. har varit ensam i 7 nätter i detta stora huset. Har varit lite läskigt, men varje kväll har jag kollat på några avsnitt av Svensson Svensson och det har faktigst hjälpt lite grann :) Så nu ska jag snart sätta mig i bilen och åka till flygplatsen för att hämta familjen. Sen blir det att jobba några timmar i kväll, då mamman och pappan ska ut på middag. I morgon är jag ledig, iaf vad jag vet. Så då blir det en slappar dag (en dag som alla andra dagar den här veckan alltså) men sen på måndag är det en ny arbetsvecka. Men har 1000 andra saker att göra denna vecka också, så jag hoppas verkligen att den går fort! Måste till banken och avsluta mitt konta, äta en sissta americanska frukost med några av tjejerna, tvätta, städa, packa m.m. Sen på fredag så är det ju ingen skola för barnen, så jag måste ha allt klart på torsdag. För direkt jag slutar på fredag är det bara att dra till flygplatsen. Så jag kommer ju vara så där lagomt fräsch när Felix och Hanna hämtar upp mig ;) haha!
Gud va jag längtar, det är helt sjukt att man kan längta efter något så mycket! Jag längtar hem lika mycket som jag längtade att åka till USA när jag var hemma. Knepigt hur det kan bli. För 4 månader sen så ville jag bara sticka i från allt och alla där hemma, jag var så trött på det! Men nu vill jag inget hellre än att komma tillbaks till det ;) haha!

XoXo Deea <3

dagens dag

Nu har jag packat den stora resväskan och frågan är hur jag ska få med mig allt hem..? haha, jag bara ber till gud att jag slipper betala övervikt! Och eftersom jag inte ska åka än så kan jag ju inte packa ner några kläder, då kanske ni undrar vad jag har i väskan. SKOR!! Den innehåller mestadels skor, sen mina ridkläder och morgonrockar. En jacka också, och lite böcker. Så jag hoppas att jag får ner alla mina kläder i ryggsäcken :)

Idag har jag köpt böcker, den tredje Twilight boken och sen en bok som jag tänkte jag skulle läsa på flyget hem, The Last Song heter den och kommer ut på bio den 31 mars. Har hört att den ska vara riktigt bra, så tänkte ge mig på boken :). Twilight boken vill jag inte läsa förens jag har sett filmen, men den är billigare här än hemma (tror jag) så jag köpte den ändå ;)

 

Sen har jag märkt en sak, har ni sett filmen upp? Det är en teckand film, ganska bra faktigst. Gubben i filmen har ju en ganska så rolig käpp, men det är faktigst sånna käppar dom har här i USA. Jag har sett flera stycken med sånna käppar ;) haha! Jag iaf, trodde att dom bara hade hittat på den käppen, men så fel jag hade! Alla har inte Tennisbollar på, men jag har sett det också!

 

 

Gud vilket väder vi har, det blåser som bara den! Men det är ju Chicago känt för så.
Snart ska jag knalla över till Tina på tacos kväll, mys! I morgon ska jag till ett Outlet mal tror jag och köpa mig en mys dress på Victoria Secret om den finns kvar vill säga.. Sen blir det att åka och tvätta och tanka bilen. Sen får vi se. På lördag kommer familjen hem, sen är det jobba som gäller hela veckan.
Men sen är det HEMFÄRD!! Och världens bästa Felix och Hanna ska hämta upp mig på flygplatsen! Om ni bara viste vad det är Guld Värt!

Nej nu blir det att ge sig ut i det blåsiga vädret och knalla till Tina.


XoXo Deea <3


hahaha

hahaha, ni har ju inte alls tagit bort 50 öringen! Så jag är inte så efter som jag trodde att jag var ;)
Nu har jag bokat flyget hem också! Så om 2 veckor är jag hemma :D Ska bli så skönt! Men jag kommer sakna USA, absolut. Men det finns kvar och jag har hela livet på mig att åka tillbaks :)

XoXo Deea <3

bra att jag hänger med

haha jani, va blire! Idag slog det mig att jag hade för mig att jag bytte mobil nummer innan jag åkte från Sverige. Så frågade J och mycket riktigt så hade jag bytt. Så jag fick mitt egna nummer av honom ;) haha! Kan vara bra att ha! Så nu står det fel på ALLA mina sommar jobbs ansökningar, men hoppas dom mejlar eller ringer hem då.
Sen slog det mig att i Sverige var det ju prat på att ta bort 50 öringen, så jag frågade A och han sa att det var länge sen ni gjorde det (A) Vadå efter ...? haha. Och att vi skulle få ett 2 kronors mynt och en 200 kronors sedel. Va blire? Vadå onödigt.. Tack gudarna för att det inte gick igenom att dom skulle göra 20 lappen till ett mynt.

I morgon ska jag boka mitt flyg hem också, äntligen! Så nästa helg kommer jag hem, om allt går som det ska. Men det ska det väl göra får vi hoppas :)

Nej nu blir det några avsnitt av Svensson Svensson och sen sova. För i morgon ringer klockan 09:00. Måste vara vaken när städerskan kommer, kan inte ligga här och sova när dom kommer in för att städa mitt rum ;) haha. Så måste jag ut med soporna och lite så också. Och eftersom det inte blev nått med att städa bilen idag, så får det bli i morgon. Men känns fortfarande att jag inte är riktigt frisk, jag blir kallsvettig och snoret rinner bara av att jag plockar upp lite kläder från golvet och springer upp och ner för trapporna. Så ingen träning i morgon heller!

XoXo Deea <3

lilla sjuklingen

Sitter och kollar upp flyg hem. Vet som sagt var inte när än, men hoppas på om ca 2 veckor! Det är inte så farligt dyrt heller faktigst, jag har redan alla pengar till biljetten hem, så det känns skönt. Men man försöker ju ändå hitta det billigaste. Men dom ligger mellan 500-600 dollar och det är ju rimliga priser.

Jag är fortfaradne inte helt frisk, på bättringsvägen är jag men inte så frisk så att jag kan åka och träna. Så det blir en lungn dag i dag också. Ska nog plocka lite i mitt rum och kanske städa bilen...? Vi får se vad det blir :) Det är iaf fint väder ute i dag, solen skiner och snön försvann lika fort som den kom tror jag.

XoXo Deea <3

Andrea

Jag har så mycket jag vill skriva, men får inte ner det.
Jag snorar och nyser, ute snöar det och jag är helt ensam i stora världen.
Men det känns bra, för jag har verkligen insett vad långt jag kommit i livet.
Jag känner mig glad :)

XoXo Deea <3

svårt med en rubrik

Ja, visst har man gått och blivit sjuk. Kanske tur i orturen att jag inte ska med till Florida i morgon då, inte så kul att gå där i värmen och vara dålig. Man får se positivt på det hela helt enkel.
Inatt sov jag väldigt dåligt, gör jag alltid när jag är sjuk. Feber drömar och jag vet inte allt.. Men har jobbat som vanligt idag ändå. Här är man inte ledig för lite feber och förkylning inte ;) haha! Men det har väl inte varit allt för ansträngande heller, suttit i en lekpark mesta dels utav tiden, barnen leker ju med sina kompisar så det enda man behöver göra är att hålla koll så att allt går rätt till. Och det klarar jag med lite huvudverk, feber och en förkylning. Så förutom att jag är sjuk så har dagen varit bra.
Men nu kan jag snart inte bärga mig till jag får gå in igenom dörren i mammas lägenhet, mötas av min älskade Exie, äta FALUKORV och SPAGHETTI, sen krypa ner under filten i mammas röda soffa och ta igen alla Wallander och Beck filmer jag missat, med en godispåse med massa plockgodis i ! :)

Men under dom här, nästan 4 månaderna, har jag hunnit med en hel del.
- Varit i New York
- Varit i New Jersey
- Varit i Connecticut
- Varit i Chicago
- Kört på 6 filiga vägar
- Förbättrat det engelska språket
- Verkligen inset och världesätter det jag har hemma på ett annat vis
- Fått nya vänner
- Tjänat pengar, tro det eller ej, men jag kommer ha mer penagar när jag kommer hem än när jag åkte ;)
- Varit på NHL hockey
- Varit på NBL Baskett

Ja detta är väl igentligen bara en del av alla saker jag har hunnit med. Men jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag är stolt över mig själv att jag har gjort det. Detta är något jag kommer att ha med mig hela livet och det har verkligen varit en erfarenhet. Nu är det Svensk sommar som gäller, men sen får vi se vilka äventyr som väntar. Detta var bara ett utav alla jag har på min lista ;)

XoXo Deea <3

underbara host mamma

Är helt slut efter en rent ut sagt hemsk dag, eller ja, jobbet var hemskt idag. Det har mestadels beståt av tårar tror jag. Att en unge kan få en att börja gråta på det där viset, trodde jag aldrig skulle vara möjligt! Jag tror inte att folk förstår va jobbigt det är, hela jag skakade! Vilket gör mig ännu mera övertygad om att jag har fattat det rätta beslutet att åka hem, det här jobbet är absolut inget för mig.

Men sen när jag slutade jobba så följde jag med familjen ut på middag, det var trevlig och maten var god. Sen när vi kom hem satte jag och min host mamma oss ner för att prata om hela situationen att jag har bestämt mig att åka hem. Hon sa att jag skulle veta att dom har inget att klaga på överhuvudtaget, dom tyckte jag hade gjort ett jätte bra jobb med barnen och därför tyckte dom det var synd att jag känner som jag gör. Men att det inte kom som en chock, för hon har hela tiden vetat att jag har kämpat med hemlängtan. Men dom var väldigt förstående och sa att dom verkligen tycker om mig. Sen förklarade hon varför dom kommit fram till att inte ta med mig till Florida och lite så. Kändes väldigt skönt att prata ut, och man får nästan lite dåligt samvete att man känner som man gör, när dom säger att dom var så nöjda med mig och att dom har litat på mig till 100 %. Men hon förstog mig helt och fullt! Så vi kommer att hålla kontakten med varandra även när jag åker hem.

Vad det gäller hem resan vet jag inte så mycket, bara att jag kommer att stanna här även när dom är i Florida. Jag kännde att jag ville göra det för dom när hon bad mig så snällt om hjälp och lovade att dom gjorde allt för att skaffa en ny så fort som möjligt, att jag bara inte kunde säga att jag ville åka hem medans dom är i Florida. Så jag blir kvar ett litet tag till, men som sagt var, jag vet inte hur länge.
Just nu känns det som om jag bara älskar min host mamma, hon fick min hemska dag att kännas ok iaf. Synd bara att jag inte kännt av detta förut. Men bättre sent än aldrig!

Nu ska jag försöka sova och hoppas på att i morgon blir en bättre dag. Också att jag måt bättre när det gäller halsont, huvudverka m.m. Jag vill inte bli sjuk!

XoXo Deea <3

sjuk ...?

Usch, nej! Känns som om jag börjar bli sjuk, har jätte ont i halsen :( aja, får hoppas på att det går över.
Idag har jag gått en promenad i det underbara vårvädret! Sen har jag varit på gymmet och sagt upp mitt medlemsskap, så nu är det fixat. Rensat lite bland alla miljoner papper jag har i lådorna och lite så. Jar vet fortfarande inte när jag får åka hem än, men jag pratar nog med föräldrarna ikväll. Så håll tummarna nu gott folk!

XoXo Deea <3

some info.

Ja, lite uppdatering då. Jag får inte följa med till Florida, så jag åker alltså inte till Florida på fredag. Men ser ut som om jag måste stanna och vara kvar här när dom är i Florida :S Verkar ju inte vettigt, men ... Varför ska jag sitta här och inte göra nått i 8 dagar och sen dra efter 3 dagar när dom har kommit hem..? aja, vi får se hur det blir. Men jag fick iaf tillbaks alla pengar från resan, skönt! Så nu har jag lite att leva på när jag kommer hem :)
Väl hemma kommer jag att bo hos mamma och håller för fullt på att söka sommar jobb. Så det ska nog fixa sig. Jag hoppas att det blir en bra sommar i år, nu när ni har haft en riktig vinter ;) Jag bara älskar Svensk sommar! Jag ska ta vara på varenda lediga stund, jag ska umgås och ha folk omkring mig som får mig att skratta och må bra :) Läääääääääängtar

XoXo Deea <3

beslut

Jag vill börja med att tacka alla vänner, släkt och familj för allt stöd ni gett mig, både före och under tiden i USA. Det är guld värt! Men nu hoppas jag på att få samma stöd i mitt beslut att komma hem. Jag har nu bestämt mig för att avbryta mitt år. Jag har drömt om att flytta till USA och jobba som Au Pair i flera år och nu har jag gjort det! Jag uppfyllde en utav mina drömmar. Men det visade sig inte vara något för mig.
Man kan inte veta vad man ger sig in på eller vad som är rätt och fel för en själv om man inte ger det en chans. Och jag har verkligen gett detta en chans. Jag är stolt över mig själv och ångrar inte för en sekund att jag gjorde detta, snarare tvärtom. Anledningarna till mitt beslut är många, men det främsta är att jobbet inte alls passar mig, och det i sin tur har många olika anledningar som jag tyvärr inte kan gå in på här. Men sen saknar jag ju så klart mina vänner och familj! 

När jag kommer hem vet jag inte än. Men att jag kommer hem runt april det vet jag. Jag återkommer med mer info så fort jag vet. Så nu vet ni hur det ligger till.
Det känns som om en sten har släppt från mitt bröst och jag mår bra!
Jag ska absolut tillbaks till USA, landet är underbart och har mycket att erbjuda, men då inte som Au Pair ;) haha

XoXo Deea <3

St. Patricks day

Ja, idag har jag och två andra tjejer varit nere i downtown för att fira St. Patricks day. Dom färgar sjön grön, folk klär sig grönt på ett eller annat sätt och det är en parad. Folk dricker och firara, gissa om jag blev PARTY SUGEN!!! Men vi blev inte där så länge för tjejerna jag var med klagade både på det ena och det andra, det var kallt, det regnade m.m.. Det kommer ner lite vatten, herre gud! Så var hemma redan runt 2. Då tog jag bilen och åkte till Target och kollade lite, fick presentkort där från min familj så åkte och kollade om jag hittade något. Så jag kom ut, en bikini rikare ;) Sen kände jag absolut inte för att åka hem, sitta här och inte göra nått. Så jag bestämde mig för att åka på BIO, så det blev Alice i underlandet i 3D. Ja, jag åkte dit själv. Men den var inte speciellt bra.. Men nu har man sett den också.
Men igår, på min födelsedag, så var vi på en riktigt bra bio. Remember Me, den var så bra! Den rekomenderar jag verkligen att se! Den är ledsam men bra. Så det var väl typ det enda jag gjorde på min födelsedag. Kul 20 års firande...? Inte direkt! Men jag blev väldigt glad för alla kommentarer på facebook från mina kära vänner, hela 91 st slutade det med som grattade mig :) Sen har jag fått kort från, mamma, pappa, båda syrrorna, farmor och mormor :) Sen lite mejl och olika kommentarer. Ett stort tack till alla, det betyder nog mer än vad ni tror.
Gissa om jag längtar hem till mina riktiga vänner och familj. Få känna att man verkligen tillhör nått, en familj, ett kompis gäng, känna sig behövd och älskad.

 

 

Jag har lagt upp mer bilder på Facebook om du har det, så får du gå in där och kolla :P
I morgon blir det nog bara en slappar dag, är helt slut efter att ha gått upp tidigt hela veckan och idag också för att hinna med tåget.

Så nu ska jag nog släcka lampan och försöka sova. Bjuder på en liten myspys bild på mig själv, i min nya myspys T-shirt och mina St. Patricks öron ;)

 

 

 

XoXo Deea <3


20 år

Ja, då var man 20 år då. Vart har dom 20 åren tagit vägen? :) haha.. Ja det kan man fråga sig. Jag har fått så många gratulationer, bara på Facebook är det hela 73 st som har sagt grattis! Sen har jag fått kort, mejl och lite allt möjligt. Tack så mycket till alla nära och kära som har grattat mig! :)

XoXo Deea <3

onsdag

Gud så trött jag känner att jag är nu.. Har nyss duschat, kom hem från gymmet för inte så länge sen. Känns skönt nu när man har börjat att komma igång med träningen :) Sitter och lyssnar på Melissa Horn och håller på att tvättar barnens kläder, så sissta maskinen är väl snart klart.
Annars händer det inte värst mycket, 2 dagar kvar tills man bli "vuxen", iaf till åldern ;) haha.. Ska på bio, det är de enda jag vet att jag ska göra på min födelsedag. Blir nog inte en utav dom bästa födelsedagarna jag har haft, men ...

Jag hoppas att allt är bra med er där hemma..? Jag saknar er mer och mer för varje dag som går!
Nej nu tjuter torktumlaren, lika bra att ta tag i det med en gång så det är klart sen..

XoXo Deea <3

lite bilder

Här kommer ett inlägg med mycket bilder. Det är från att jag och Tina spelade lite baskett i torsdags, när jag och barnen bakade cup cakes också i Torsdags och sen vad jag lyckades få med mig från min shopping runda idag ;) Eller ja, runda och runda vet jag inte, för jag hittade allt i en och samma affär och det var den första affären jag gick in i (A) haha! Jag kunde inte bestäma mig vilka jag vill ha, så jag köpte alla 4 :) Och sen kan man vända ut och in på två av dom, så jag fick 6 plagg för 4 kan man säga ;D Jag är verkligen på bra humör idag, tror det beror på det fina vädret och att shoppingen gick så bra. Har kommit fram till att shopping är bra för min själ, men dock inte för min plånbok! Men det kan jag leva med ;)














Svenska flaggan ;)







XoXo Deea <3


rubrik

Nej om man skulle ta och slänga in ett inlägg här kanske ;)
Just nu sitter jag och kollar på NCIS, men snart börjar GG (Gossip Gril) vilket jag inte följer längre för jag missar det alltid. Men idag kom jag ihåg :) Annars har dagen varit bra, solen har skinit hela dagen så ist för att åka till gymmet har jag tagit en promenad. Men jag är konstant hungrig, inte i magen utan i munnen, om ni förstår hur jag menar. Så i morgon blir det att åka till affären och köpa tuggumi! För annars blire bara att jag går å små äter!

Här kommer lite bilder från Chicago Bulls matchen också :) Jag gör mig ju inte direkt så bra på kort, men det får jag väl bjuda på för den här gången ;)

 

 

 

 



XoXo Deea <3

seriöst..?

Har ju glömt och berättat bland det "roligaste" på hela helgen. Vi kom in på pojkvänner i fredags när vi väntade på tåget hem från The Bulls matchen. En del av tjejerna har pojkvänner hemma och så, så frågade dom mig om jag hade pojkväm. Och jag svarade: Nej, och jag vill inte ha nån heller. Och dom bara, VA! Varför inte? Och jag sa som det var, nej jag vill va singel, va ute och ha kul. Jag vill inte ha nån svartsjuk pojkvän som ska hänga efter mig och ringa stup i kvarten ;) HAHA! Dom kollade lite knepigt på mig och bytte sen samtalsämne. OPS ;D haha, men den bjur vi på!

Och igår när jag va med 3 av dom tyska tjejerna och käkade middag. Så berättade dom om sina pojkvänner och om att skaffa barn. (Dom är under 23 alla 3) och ena tjejen och hennes pojkvän ville ha barn och gifta sig när hon kom hem, en annan hade nästan panik för hennes kille var 4 år äldre och kanske ville ha barn innan han var 30. och jag bara, men herre gud RELAX! Du har hela livet framför dig och har panik för pojkvänner och barn! Jag sa inte värst mycket om det, men jag tänkte inom mig..

Jani, kanske växer jag aldrig upp ;) haha, nej då.. Någon gång är det väl kanske min tur. Men INTE ÄN! Absolut inte. Jag trivs som jag är :)
Och snart är mina tonårsdagar över också, för att vara exakt så är det om 11 dagar. Hjälp vad tiden går fort! Nej nu tänker vi inte mer på det, som sagt det är 11 dagra kvar ;D haha!

XoXo Deea <3

helgen

helgen har varit helt ok. I fredags var vi ett gäng Au Pairer som åkte ner till downtown för att kolla på baskett, Chicago bulls. Det var riktigt roligt :) Vi skrek och hejade, stog upp och dansade och det var riktigt mycket drag! Efter over time så vann dom tillslut också, vilket var ett plus och vi fick en gratis BigMac ;) haha! Vi satt nästan högst upp, men jag tyckte det var helt ok. Vi såg spelarna och bollen :)

I lördags gjorde jag absolut ingenting. Jag sov till typ 12:00, låg i sängen till 14:30, duscha, glode på TV och sen åkte jag och hyrde Breavheart. Har sett den ett antal gånger, men kan se den om och om igen. Och jag gråter lika mycket varje gång! Så det va verkligen en slappar lördag.

Idag har jag varit med några utav tjejerna på ett Out Let mal, men jag köpte inget mer än 10 bitar Lindh choklad. Så det var billigt och bra :) Sen åkte jag och tre till ut och käkade middag, men det var nog första och sissta gången jag åkte dit.

Annars knallar det och går, det är som vanligt.
Men gud va jag verkligen hatar det tyska språket! Det är så jobbigt att lyssna på. Dom tyska tjejerna pratar tyska när jag är med dom och det är så irriterande! Jag får hela tiden be dom prata engelska, vilket jag tycker att dom borde förstå...? :S Vissa utav dom förstår ju det där bättre än andra och tack för det säger jag! Dom är goa och snälla, men att dom pratar tyska är riktigt jobbigt. Behöva lyssna på ett utav de hemskaste språken i världen varje dag, nej tack...!

(bilder från matchen kommer)

XoXo Deea <3

RSS 2.0