söndags funderingar

Tänk vad jag har längtat efter detta, att flytta till USA. Tänk vad jag har tjatat om det i alla dess år, folk har väl inte hört nått annat. Och nu sitter jag här och klagar, att jag vill hem. Ja, hjälp vad saker och ting kan vända fort. Men å andra sidan vet man ju inte vad man ger sig in på förens man har provat det. Kanske inte detta är nått för mig helt enkelt..? Ja, det får tiden utvisa.

XoXo Deea <3

Kommentarer
Postat av: Helene

har hört av många att första månaden är tuffast! Håll ut ett tag till och se om det blir bättre när hemlängtan försvinner :)

2010-02-01 @ 08:06:23
URL: http://helene10.blogg.se/
Postat av: Anonym

Stanna Dea!! Tänk på allt jag har skrivit till dig på msn! Stanna där du är, skaffa en bunt med nya vänner, lär dig massa av språket, besök platser som för andra inte är lika möjligt, skratta, ha kul, släpp loss! Du kommer att glömma längtan hem, sakna folket här okej, men alla finns kvar när du kommer tillbaka, det är bara några månader och stannar du så är jag säker på att du kommer att stå på flygplatsen i januari 2011 gråtandes över att du inte vilj lämna USA, din nya familj, dina nya vänner, området osv.

Var stark vännen, detta är en toppen erfarenhet och möjlighet för dig. Håller tummarna för att du ska solskenstråla och fånga dagen, alla dagar i landet bortom vattnet!!



(p.s här är det kallt, skitigt, man har torr hy, folk laddar inför att feta sig i sofforna för dåliga låtar i melodifestivalen.. oj vad man riktigt längtar efter allt detta, skärpning vännen, ha "the time of your life" :)

2010-02-02 @ 15:10:14
Postat av: Anonym

P.s Dea, det var skrivet Av Louise men de fattar du nog hahaa

2010-02-02 @ 15:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0