bra att jag hänger med

haha jani, va blire! Idag slog det mig att jag hade för mig att jag bytte mobil nummer innan jag åkte från Sverige. Så frågade J och mycket riktigt så hade jag bytt. Så jag fick mitt egna nummer av honom ;) haha! Kan vara bra att ha! Så nu står det fel på ALLA mina sommar jobbs ansökningar, men hoppas dom mejlar eller ringer hem då.
Sen slog det mig att i Sverige var det ju prat på att ta bort 50 öringen, så jag frågade A och han sa att det var länge sen ni gjorde det (A) Vadå efter ...? haha. Och att vi skulle få ett 2 kronors mynt och en 200 kronors sedel. Va blire? Vadå onödigt.. Tack gudarna för att det inte gick igenom att dom skulle göra 20 lappen till ett mynt.

I morgon ska jag boka mitt flyg hem också, äntligen! Så nästa helg kommer jag hem, om allt går som det ska. Men det ska det väl göra får vi hoppas :)

Nej nu blir det några avsnitt av Svensson Svensson och sen sova. För i morgon ringer klockan 09:00. Måste vara vaken när städerskan kommer, kan inte ligga här och sova när dom kommer in för att städa mitt rum ;) haha. Så måste jag ut med soporna och lite så också. Och eftersom det inte blev nått med att städa bilen idag, så får det bli i morgon. Men känns fortfarande att jag inte är riktigt frisk, jag blir kallsvettig och snoret rinner bara av att jag plockar upp lite kläder från golvet och springer upp och ner för trapporna. Så ingen träning i morgon heller!

XoXo Deea <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0